Welkom bij Voeding4FIT

Voeding4FIT staat voor:

goede voeding, vasten, ontspanning en beweging.

We hebben tegenwoordig (te) veel comfort, slechte voedingsgewoontes, weinig natuurlijke beweging en de hele dag prikkels om ons heen die op een of andere manier stress veroorzaken. Niet gek dat ons lichaam het soms even opgeeft…

Maar waar ligt de oorzaak? Een probleem aan de ’binnenkant’ geeft een signaal aan de ‘buitenkant’. Een voorbeeld: hoge bloeddruk is een symptoom, die kan je aanpakken door een bloeddrukverlager te geven. Maar ik wil graag weten wat is de oorzaak van de hoge bloeddruk. Bij de ene persoon kan dit zijn ontstaan door overgewicht, bij de andere persoon kan het een vorm van stress zijn en beide personen kunnen moeheid ervaren. Het heeft dus geen zin een tablet te geven voor de hoge bloeddruk, wat wel zin heeft is de oorzaak aan te pakken die de hoge bloeddruk veroorzaakt als je daar voor wil kiezen!

Het is voor mij dus belangrijk de signalen die het lichaam aangeeft serieus te onderzoeken om een plan op maat te maken om je klachten te verbeteren of te laten afnemen.

Toe aan een kennismakingsgesprek?

Neem vandaag nog contact op.

En wat heb jij hier voor over, hoe erg ervaar jij je klachten?

Ben je bereid om te veranderen? Ik kan je helpen om op het goede spoor te komen, maar wat wil jij in jezelf investeren qua tijd en geld, wat heb jij voor jezelf over? Dat zijn belangrijke vragen als je met mij contact op gaat nemen als je je gezondheid wil verbeteren, want het gaat (helaas) niet vanzelf. Het is niet een kwestie van een tablet innemen als je de oorzaak aan wil pakken, maar stappen durven te zetten om te kijken waar het mis is gegaan. Je zult jezelf op nummer 1 moeten zetten!

In de huidige tijd willen we dat alles snel gaat en snel opgelost is. Iets vandaag besteld, dezelfde dag of morgen in huis. We willen vaak een korte termijndoel. Zo gaat het niet met onze gezondheid, daar draait het om het effect op langere termijn. Er kan snel een resultaat zijn, maar sommige processen hebben langer de tijd nodig. Gun jezelf die tijd om stap voor stap de berg op te klimmen tot je boven bent in een betere gezondheid!

Voeding4FIT geeft jou de inzichten in een kort of langer traject die jij nodig hebt om de regie over jouw gezondheid weer in eigen hand te nemen.

Wat anderen zeggen:

Door de bij mij toenemende verslechtering van diabetes type 2 kwam ik toevallig bij Erika terecht. Ik wist dat de verslechtering door de voeding kwam, maar niet hoe ik dat kon verbeteren. Daar heeft Erika de goede oplossing voor gevonden.
Tijdens de controle bij mijn huisarts was het suikergehalte met 30% verbeterd. Zowel ik als mijn vrouw, de arts en Erika zijn zeer opgetogen van het behaalde resultaat. Ik heb beslist geen honger gehad, dus daarom de moeite waard om dit uit te proberen.

Erika is een prettig en toegankelijk persoon. Via een vragenlijst en persoonlijke gesprekken komt ze tot de essentie en kan daarop een persoonlijk advies uitbrengen.

Dat doet ze deskundig en goed onderbouwd met een uitgebreid schema. Ze houdt de vinger aan de pols en staat je bij met advies en goede raad.

Na een eerste vrijblijvende kennismaking heb ik een consult bij Erika Vlasman gehad en dit verliep erg prettig. Erika heeft veel begrip voor de specifieke problemen waar ik mee zit zoals botontkalking en allergische reacties op voedingsmiddelen. Haar kennis van voedingssupplementen en ook van bestanddelen van de voeding is heel groot. Zij heeft voor mij een uitgebreid advies geschreven. Dit advies gaat over de supplementen die goed voor mij zijn en ook over de juiste voeding ivm met mijn allergische reactie op voedingsmiddelen. Ik ben er blij mee.

Nieuwste artikelen (blog, nieuws en tips)