Mogelijkheden

Heb je een korte vraag over voeding bij een bepaalde ziekte, een vraag over intermittend vasten of chronische klachten en wil je geen symptomen bestrijden maar de oorzaak aanpakken, dan ga ik graag met je aan slag.

In overleg met jou kan ik bij de behandeling gebruik maken van aanvullend onderzoek zoals een DNA-test, bloed-, speeksel-, urine- of ontlastingsonderzoek (darmmicrobioomtest).

Door een betere leefstijl aan te nemen en de tekorten aan te vullen, maak jij je weerbaar van binnen uit. Voeding4FIT maakt een plan dat bij jou past, zodat je lichaam en geest weer in balans komen.

Kennismakingsgesprek

Wil je me eerst even leren kennen, dan plannen we een eerst kennismakingsgesprek. Hier kan je kort uitleggen wat je vragen zijn en kan ik aangeven welke mogelijkheden er zijn om je klachten aan te pakken. Dit is een kwartier en is een gratis gesprek zonder verdere verplichtingen.

Eenmalig advies

Dit is een kort en concreet advies n.a.v. van je vraag. In een éénmalig advies, inventariseer ik je vraag of vragen en schrijf ik een advies.

Bijvoorbeeld: welke voeding of supplementen kan ik het beste gebruiken bij osteoporose? Hierbij moet je denken aan een half uur gesprek met een advies op papier. Samen komt dit op een tarief van een uur. Mocht er meer tijd voor nodig zijn, zal ik dat in overleg met jou uitbreiden.

Pakket

Voor een uitgebreider advies heb ik een pakket samengesteld van 3 uur. Hierbij bestaat het behandelplan uit 3 stappen:

  1. Inventarisatie klachten/vragen
  2. Ontvangen 1e advies
  3. Voortgangsgesprek (1 of 2)

Hierna kunnen we kijken wat nog nodig is. Wellicht is dit pakket genoeg voor je en wellicht heb je meer tijd nodig. Dan plannen we vervolgafspraken van een half uur of wat nodig is, totdat jij aangeeft dat je voldoende bent geholpen. Zie ook tarieven.